שמן ילנג ילנג | ביו-גאיה
    דף הבית    אודות    מוצרים במבצע    לקוחות ממליצים    מאמרים    צור קשר    דרושים   חייגו: 1-700-720-740    בביו גאיה קונים בטוח!

מדיניות משלוחים
 
   סל קניות






משרדי אתר ביו גאיה בע"מ
משעול בית הבד 23, כפר סבא,
(למשתמשי waze - לוי אשכול 2, כפר סבא

שעות פעילות:
ימים א'-ה' - 08:00-16:00
מענה טלפוני:
1-700-720-740
ימים א'-ה' - 08:00-20:00
ימים ו' וערבי חג - 08:00-12:00

בית מרקחת פרמה-שיא:
אספקת הזמנות המכילות תרופות וייעוץ מבוצעים על ידי בית מרקחת פרמה-שיא:
רח' בקעת בית נטופה 25, כפר סבא.
רוקח אחראי: רפי בן יוסף. מסר 3495
שעות פעילות:
להתייעצות עם רוקח ניתן לפנות בטלפון: 077-4107286
ובמייל: ilan@pharma-c.co.il
ימים א'-ה' - 08:00-20:00
ימים ו' וערבי חג - 08:00-15:00


אין במידע באתר זה תחליף להיוועצות עם רופא או רוקח בטרם רכישת תכשיר רפואי והתחלת הטיפול סוץ

יש לעיין בעלון לצרכן לפני שימוש בתכשיר רפואי.
מומלץ להיוועץ עם הרוקח בכל הנוגע למטרות ואופן השימוש, תופעות לוואי ואינטראקציה עם תכשירים רפואיים אחרים.



דף הבית >> שמנים >> שמנים אתריים >> עומר הגליל >> שמן ילנג ילנג - עומר הגליל
  שמן ילנג ילנג - עומר הגליל



 
שמן ילנג ילנג - עומר הגליל

מחיר מחירון: 60.00 ₪
מחיר באתר: 44.90 ₪

יצרן: עומר הגליל
מוצרים נוספים מבית: עומר הגליל

זמן אספקה: 
עם שליח 1-4 ימי עסקים
בדואר 2-14 ימי עסקים



כמות:
 

 
תאור המוצר - שמן ילנג ילנג - עומר הגליל :

שמן ילנג ילנג - עומר הגליל

CANANGA ODORATA

מקור השמן- אינדונזיה, פיליפינים, מדגסקר, איי קומורו.

מרכיבים פעילים- methyl benzoat, methyl salicylate, methyl para-cretol, benzyl acetate, eugenol,geraniol, linalol, pinene, cadinene

ילנג ילנג הינו עץ טרופי פורח עם עלווה רחבה המגיע לגובה של 20 מטר. עצי האילנג פורחים בלבן, ורוד או צהוב. השמן המופק מהפרחים הצהובים הוא המשובח והיקר ביותר.

את השמן מפיקים מהפרחים הטריים על ידי קיטור. בעת ההפקה ישנן מספר הפרדות של השמן האתרי,

השמן המתקבל לאחר 40 דקות נקרא אילנג אילנג אקסטרא והוא ברמה הגבוהה ביותר, ישנן שלוש רמות הפקה נוספות והן מסומנות במספרים 1-3.

אילנג אילנג שמן של אהבה ושמחה. מרגיע מתחים, מחזיר שמחת חיים ומרומם את הנפש. אנטי דיכאוני, מרגיע מאוד, שמן אפרודיזיאק (מאוד מעורר מינית), מחדש את חדוות הזוגיות והמין.

השמן מאזן לחץ דם, עוזר לטפל בנדודי שינה, מרגיע עור מגורה, מגמיש ומזין עור יבש, מאזן את הפרשת השומן על פני העור. שמן האילנג מאוד נפוץ בתעשיית הבשמים הן כמייצב את הבושם וקושר אותו לעור והן כתחליף לצמח הלילך.

ברפואת המזרח הרחוק משמש השמן לטיפול בעור הקרקפת כמעודד ומחדש צמיחת שיער.

שמן ילנג ילנג אינו רעיל ובטוח לשימוש, אינו מגרה את העור אך בכמות גדולה עלול לגרום לכאבי ראש.

 
אין במידע באתר זה תחליף להיוועצות עם רופא או רוקח בטרם רכישת תכשיר רפואי והתחלת הטיפול בו. יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש בתכשיר רפואי. מומלץ להתייעץ עם הרוקח בכל הנוגע למטרות ואופן השימוש, תופעות לוואי, אינטראקציה עם תכשירים רפואיים אחרים.
 
אנשים שקנו שמן ילנג ילנג - עומר הגליל התעניינו גם ב:
 





קטגוריות מובילות

ויטמינים
מינרלים
תוספי מזון
מוצרי הומאופתיה
פורמולות לפי בעיה רפואית
דרמוקוסמטיקה
לאם ולתינוק
פטריות מרפא
עמודי האתר

חנות טבע
מבצעים
שותפים ברשת
מאמרים
צור קשר
מפת האתר
 
רכישה באתר

תקנון האתר
קניה בטוחה
 

 
סליקה באינטרנט חברת : 
השארו מעודכנים, הצטרפו למועדון הלקוחות שלנו
 הצטרפות למועדון לקוחות
לייבסיטי - בניית אתרים