שמן לבנדר | ביו-גאיה
    דף הבית    אודות    מוצרים במבצע    לקוחות ממליצים    מאמרים    צור קשר    דרושים   חייגו: 1-700-720-740    בביו גאיה קונים בטוח!

מדיניות משלוחים
 
   סל קניות






משרדי אתר ביו גאיה בע"מ
משעול בית הבד 23, כפר סבא,
(למשתמשי waze - לוי אשכול 2, כפר סבא

שעות פעילות:
ימים א'-ה' - 08:00-18:00
מענה טלפוני:
1-700-720-740
ימים א'-ה' - 08:00-18:00
ימים ו' וערבי חג - 08:00-12:00

בית מרקחת פרמה-שיא:
אספקת הזמנות המכילות תרופות וייעוץ מבוצעים על ידי בית מרקחת פרמה-שיא:
רח' בקעת בית נטופה 25, כפר סבא.
רוקח אחראי: רפי בן יוסף. מסר 3495
שעות פעילות:
להתייעצות עם רוקח ניתן לפנות בטלפון: 077-4107286
ובמייל: ilan@pharma-c.co.il
ימים א'-ה' - 08:00-20:00
ימים ו' וערבי חג - 08:00-15:00


אין במידע באתר זה תחליף להיוועצות עם רופא או רוקח בטרם רכישת תכשיר רפואי והתחלת הטיפול בו

יש לעיין בעלון לצרכן לפני שימוש בתכשיר רפואי.
מומלץ להיוועץ עם הרוקח בכל הנוגע למטרות ואופן השימוש, תופעות לוואי ואינטראקציה עם תכשירים רפואיים אחרים.



דף הבית >> שמנים >> שמנים אתריים >> עומר הגליל >> שמן לבנדר - עומר הגליל
  שמן לבנדר - עומר הגליל



 
שמן לבנדר - עומר הגליל

מחיר מחירון: 45.00 ₪
מחיר באתר: 29.90 ₪

יצרן: עומר הגליל
מוצרים נוספים מבית: עומר הגליל

זמן אספקה: 
עם שליח 1-4 ימי עסקים
בדואר 2-14 ימי עסקים



כמות:
 

 
תאור המוצר - שמן לבנדר - עומר הגליל :

שמן לבנדר אנגוסטיפוליה - עומר הגליל (10 מ"ל)

LAVENDULA ANGUSTIFOLIA

מקור השמן – צרפת, אנגליה, אוסטרליה

מרכיבים פעילים - 40% linalyl acetate, linalol, lavandulol, lavandulyl acetate, terpineol, Cineol, limonene, ocimene, caryophyllene,

השמן האתרי מופק מהפרחים באמצעות זיקוק בקיטור.
הלבנדר הוא מלך מלכי השמנים, זהו אחד השמנים הבודדים שמותר למרוח ישירות על שטח העור ללא דילול בשמן צמחי.
השם לבנדר בא מהביטוי הלטיני “lavare” שפירושו לרחוץ. הרומאים השתמשו בשמן הלבנדר לרחצה, עם פלישת הרומאים לאנגליה הפך הלבנדר לצמח הפופולרי ביותר בממלכת אנגליה בעיקר לפוטפורי ולבישום ארונות בגדים.
אין ספק כי כיום זהו השמן הנפוץ ביותר בשימוש אצל ההרבליסטים ומהווה שמן חובה בכל בית כשמן עזרה ראשונה, בכל מקרה של כוויה, חתכים, פצעים, עקיצות, דימום וכד מומלץ ורצוי למרוח שמן לבנדר ללא דילול על המקום.

ברפואת הצמחים המודרנית משמש הלבנדר לטיפול באנמיה, אנטי בקטריאלי, מחטא, נוגד רעלים, מכווץ, משתן קל, מרגיע, מעודד הירדמות, מעורר ומחזק את הלב, מרגיע פרפורים של הלב, מוריד מתח, עצבנות, היסטריה, מרגיע כאבים כלליים, מרפה התכווצויות שרירים, מקל על כאבים ראומטיים, יחד עם שמן קג'פוט מסייע לטפל באישיאס, מטפל בדלקות אוזניים אצל ילדים ומבוגרים, מוריד לחץ דם.

יחד עם שמן מנתה מטפל בכאבי ראש ומגרנות, מחזק את מערכת החיסון הטבעית ומגביר ייצור תאי דם לבנים, מקל על כאבי בטן, מטפל בקלקול קיבה, מזרז הופעת המחזור החודשי, מרגיע גירויים וגירודים בנרתיק, מטפל בדלקות בדרכי השתן, מחייה עור יבש, תורם למראה בהיר ואחיד של העור, מעודד צמיחת שיער שנשר בעקבות טראומה או מצבי לחץ, מסייע בטיפול בפסוריאזיס, דרמטיטיס, אקנה.

בכל בעיה ובכל תערובת שמנים מומלץ תמיד להוסיף לבנדר.

 
אין במידע באתר זה תחליף להיוועצות עם רופא או רוקח בטרם רכישת תכשיר רפואי והתחלת הטיפול בו. יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש בתכשיר רפואי. מומלץ להתייעץ עם הרוקח בכל הנוגע למטרות ואופן השימוש, תופעות לוואי, אינטראקציה עם תכשירים רפואיים אחרים.
 
אנשים שקנו שמן לבנדר - עומר הגליל התעניינו גם ב:
 





קטגוריות מובילות

ויטמינים
מינרלים
תוספי מזון
מוצרי הומאופתיה
פורמולות לפי בעיה רפואית
דרמוקוסמטיקה
לאם ולתינוק
פטריות מרפא
עמודי האתר

חנות טבע
מבצעים
שותפים ברשת
מאמרים
צור קשר
מפת האתר
 
רכישה באתר

תקנון האתר
קניה בטוחה
 

 
סליקה באינטרנט חברת : 
השארו מעודכנים, הצטרפו למועדון הלקוחות שלנו
 הצטרפות למועדון לקוחות
לייבסיטי - בניית אתרים