שמן קוקוס וירג'ין אורגני 300 גרם - פוקה Pukka | ביו-גאיה
  ביו-גאיה – בריאות עד הבית
לוקחים, מרגישים, מתחזקים
       1-700-720-740    
0  מוצרים בסל הקניות
הפקדה או העברה בנקאיתתשלומים דרך - PayPal
הצטרפו אלינו בפייסבוק למידע על מבצעים והטבות:
חפשו אותונו ברשת
שתפו חברים: שתפו חברים
 
מעכב משלוחים
הצטרפות למועדון לקוחות
להצטרפות, הכנסו את כתובת הדוא"ל שלכם כאן:
 הצטרפות למועדון לקוחות



15 עמודי הפייסבוק הטבעוניים

שמן קוקוס וירג'ין אורגני 300 גרם - פוקה Pukka

דף הבית >> שמנים >> שמני בסיס >> שמן קוקוס וירג'ין אורגני 300 גרם - פוקה Pukka
מחיר מחירון: 89.00 ₪
שמן קוקוס וירג'ין אורגני 300 גרם - פוקה Pukka
שמן קוקוס וירג'ין אורגני 300 גרם - פוקה Pukka
מגוון מוצרים מבית ביו-גאיה
לחצו על התמונה להגדלתה לחצו על התמונה להגדלה
מחיר באתר: 79.00 ₪
שם היצרן: פוקה - Pukka
מוצרים נוספים מבית: פוקה - Pukka
 
משלוח עד הבית
זמן אספקה: עם שליח 1-4 ימי עסקים, בדואר 2-9 ימי עסקים
 
כמות: הוסף לסל
 
תאור המוצר - שמן קוקוס וירג'ין אורגני 300 גרם - פוקה Pukka :
שמן קוקוס וירג'ין אורגני 300 גרם - פוקה Pukka

שמן קוקוס איכותי ,מכיל שרשראות בינוניות שרשרת של שומנים שעוזרות בעידוד המטבוליזם ובירידה במשקל.

  • שמן קוקוס מזין במיוחד בגלל תכולת החומצה הלאורית שעוזרת לעורר את החיות והויטאליות ולחזק את החיסון.
  • השמן מכיל שרשראות שומן בינוניות, קלות לעיכול שהופכות לאנרגיה מבלי להפוך קודם לשומן.
  • השמן עוזר לפעילות טובה יותר של בלוטת התריס, המטבוליזם מתאזן ואיתו עודף משקל.
  • השמן של פוקה מיוצר מחלב קוקוס טרי ,מותסס במשך 24-36 שעות, במהלך ההתססה מופרדים המים והשמן, השמן מחומם קלות, על מנת להפתר מעודפי מים ומסונן, התוצאה היא :שמן שקוף בעל ריח ייחודי וטעם נהדר שאופינים לקוקוס .שיטת מיצוי זו נהוגה במזרח כבר מאות שנים.
  • השמן בעל נקודת רתיחה גבוהה ואינו מתפרק בבישול.
  • משמש כשמן מסאג` לשמוש חיצוני, עם איכויות של קירור והזנת העור, מתאים לטיפול בעור יבש, פסוריאזיס ומחלות עור שמלוות ביובש רב וקילוף ודורש הזנה ולחות. בנוסף ידוע השמן כמזין קרקפת מגורה, קשקשת ומסכה שבועית תגרום לשיער להראות במיטבו.
  • הריח מושלם וטבעי.
  • פרופיל השומנים המיוחד של הקוקוס וירג'ין מכיל חומצה לאורית , חומצה אוליאית וחומצה
  • לינוליאית שעשירה באומגה 3 ו-6.
  • הפנולים חומרי הריח והטעם עשירים בחומצה גלית, ויטמין אי, מינרלים ולחות.
  • ניתן להשתמש בשמן כמריחה על הפנים האנטיאוקסידנטים הרבים המצויים בו והחומרים האיכותיים ימנעו קמטוטים. חברות קוסמטיקה רבות משתמשות בשמן הקוקוס במגוון מוצרים לפנים.
  • שמן הקוקוס של פוקה הוא האיכותי שקיים בארץ, השלוב בין פרופיל השומנים שמכילים חומצות שומן חשובות עם הריח והטעם המשובחים ואיכויות הבריאות והיופי .
  • מביא את המומחים לשבח ולהלל.

ההבדל בין שמן הקוקוס וירג'ין של פוקה לשמן קוקוס בכבישה קרה
שמן קוקוס בכבישה קרה מיוצר ע"י כבישת הקופרה = אגוז הקוקוס המיובש בשמש,
על מנת לעשות אותו ראוי למאכל לאחר הכבישה חייבים להעביר אותו 3 תהליכים שחשובים מבחינה סניטרית:
הלבנה, הוצאת הריח וזיכוך RBD= refined, bleached, deodorized תהליכים אלו הכרחיים בתהליך. ואיתם מסתננים חומרים חשובים אחרים.
שמן קוקוס וירג'ין של פוקה ממוצה בתהליך  אחר ,מסורתי ,שנהוג בפיליפינים ובמזרח הרחוק אלפי שנים.
בתהליך זה אגוז הקוקוס הטרי, כולל מי הקוקוס ובשר הקוקוס (החלב) עוברים התססה במשך 24-36 שעות, במהלכה מופרד השמן מהמים, חימום קל ועדין מוציא סופית את הלחות מהשמן ונוצר שמן בעל טעם וריח אופיינים לקוקוס.
תהליך זה משמר את חומצות השומן הכל כך חיוניות בקוקוס , ח. לאורית שדומה במבנה ובפעולה לחלב אם ומגבירה את מעכ' החיסון וחומצה קפרילית שמטפלת בקנדידה. חומצות השומן בינוניות שרשרת האופייניות לשמן הקוקוס משפעלות בכבד את התירוקסין וחילוף החומרים מוגבר.
שמן זה נודע כשמן שמסייע להרזיה בזכות הרכב חומצות השומן האופייניות,
בשמן המופק בצורה מסורתית וכמעט ידנית ריכוז ח. השומן ואיכותם הוא מהגבוהים בנמצא, הטעם והריח המיוחדים מעידים על דרך ההפקה.

שמן קוקוס – מחקרים חדשים
שמן קוקוס מופק מהליבה או הבשר של קוקוס בוגר. זה המקור העיקרי של שומן ברחבי העולם עבור אנשים שחיים באזורים הטרופיים, ויש לו יישומים שונים במזון, רפואה ותעשייה. בגלל צריכה שוטפת של השמן בדיאטה המקומית, אנשים באזורים טרופיים נוטים להיות בעלי רמות נמוכות יותר של מחלות לב, סוכרת ומחלות כרוניות אחרות מאשר במערב, אבל ארגוני בריאות ממשלתיים בארה"ב ובעולם ממליצים על הגבלת הצריכה התזונתית של השמן כי הם מאמינים שרמות גבוהות של שומן רווי יכולות להיות בעלות השפעות מזיקות עלהגוף למרות שאין ראיות לכך שלשמן קוקוס יש תופעות בריאותיות שליליות כלשהן.
להפך,לשמן קוקוס יש שפע של יתרונות בריאותיים.הוא אנטי ויראלי, אנטי חיידקים, פרזיטים, אנטי פטרייתי, אנטי דלקתיים, נוגדי חמצון, משככי כאבים ומפחית חום ודלקת. השמן מנרמל את רמות שומנים בדם, משפר את התפקוד הקוגניטיבי, מפחית סטרס חמצוני, ומאיץ ריפוי פצע.הוא מאפשר לגוף לשרוף שומן, מה שאומר שהשמן באמת יכול לסייע לירידה במשקל, בניגוד לאמונה הרווחת כי כל המאכלים עתירי השומן תורמים לעלייה במשקל.

אולי אחד השימושים החשובים ביותר של שמן קוקוס הוא כאנטי פטרייתי. מחקרים גילו שהשמן יהיה אפקטיבי במיוחד בחיסול קנדידה וצורות אחרות של פטרייה. התכונות האנטי פטרייתיות של שמן הקוקוס נגזרות מ ח. לאורית וח. קפרילית, חומצות שומן בינוניות שרשרת, יחד עם חומצה קאפרית. בשנת 2004 מחקר אחד, נמצאששמן קוקוס יעיל בדיוק, אם לא יותר מאשר פלוקוזאנול, לטיפול בקנדידה אלביקנס. חוקרים הסיקו במחקר זה, כי "יש להשתמש בשמן קוקוס לטיפול בזיהומים פטרייתיים במצבים של פטריות עמידות לתרופות".

יעילותו של שמן קוקוס לטיפול בזיהומים פטרייתיים היא משמעותית משום שהסרטן נחשב על ידי חוקרים רבים שנגרם על ידי פטריות, וגם בגלל זיהומים פטרייתיים הם לעתים קרובות אבחנה כמו סרטן. אונקולוג האיטלקי, ד"ר סימונסיני היה בין הראשונים שגילה את קשר בין זיהומים וסרטן ופטריות ולהשערה שהסרטן נגרם על ידי פטריות. ההקשר הכמעט בלעדי של ד"ר סימונסיני בנושא הפטריות וסרטן הוא שנוי במחלוקת, אך רבים מהעוסקים בגישות אלטרנטיביות לסרטן מאמצים את ההשקפה שהפטרייה היא אחד מהגורמים לסרטן, אם כי לא העיקרי.

חומרים מזהמים אחרים לא היו מעורבים בהתפתחות הסרטן, אם כי ניתן לומר שום וירוס מסוים אחד, חיידקים, טפילים או פטריות להיות גורם לכל סוגי הסרטן. מאז הוא חשב על ידי כמה חוקרי סרטן להיגרם על ידי זיהומים פתוגניים מכל הסוגים, לעומת זאת, ויש לו שמן קוקוס פעילות מיקרוביאלית כנגד מגוון רחב של פתוגנים, ייתכן שהוא הגיע למסקנה ששמן קוקוס הוא יעיל למניעה ו / או סיוע לגוף בה להילחם נגד הסרטן בעיקר בגלל תופעות מיקרוביאלית שלה.

לדברי ברוס פייף,רופא ונטרופט, בספרו, נס שמן הקוקוס, שמן קוקוס מכיל חומצת לאורית אשר הורגת מגוון רחב של מיקרואורגניזמים, ובכלל זה: הרפס סימפלקס, סרקומה, אפשטיין בר, שפעת, לוקמיה והפטיטיס סי, וירוסים, כמו גם הליקובקטר פילורי (הגורם לכיבים בקיבה), דלקת ריאות כלמידיה, סטפילוקוקוס, כמה זנים של חיידקי סטרפטוקוקלי, וחיידקים גראם חיוביים וגראם שלילי. יצורים אלה עשויים להיות מעורבים בהתפתחות סוגים מסוימים של הסרטן.

יתר על כן, ד"ר פייף כותב כי כשמן קוקוס מסייע לגוף בסילוק אורגניזמים אלה גורמי מחלות, יש לו ההשפעה לדפוק על של הקלת לחץ על המערכת החיסונית ומאפשר לתאי דם לבנים יותר להיות זמינים לחפש ולהרוס את הסרטן תאים. הוא מסכם כי יתרון עיקרי של שמן קוקוס במאבק נגד הסרטן מפחית את הסטרס של מערכת החיסון, כך שתאי דם לבנים יכולים לתפקד בצורה יעילה יותר ולהסיר את התאים סרטניים לפני שיש להם הזדמנות להתרבות. כמו כן, בהתאם לפייף, לשמן קוקוס יש השפעות נוגדות חימצון על הגוף המונע תגובות רדיקלים חופשיות שיובילו לנזק לדנ"א, ולאחר מכן, בסרטן. הוא מסכם כי, "שמן קוקוס בשימוש רב, במיוחד במקום של רוב השמנים אחרים, יכול לצמצם במידה ניכר את הסיכויים שלך לפתח סרטן שלך."

מספר מחקרים הראו כי שמן קוקוס יש השפעות רעילות ישירות על סוגים מסוימים של הסרטן. ד"ר רוברט , ראש חטיבת סרולוגיה במכון המחקר הרפואי בסרי לנקה, מדווח כי יש לשמן קוקוס תכונות אנטי סרטניות, ומחקרים בבעלי החיים גילו כי הוא מעכב את האינדוקציה של חומרים מסרטנים שגורמים למעי גס וגידולים סרטניים בשד.

עד כה, עם זאת, המחקרים הוכיחו כי היתרונות אנטי הסרטניים של שמן קוקוס הם בעיקר עקיפים, על ידי הסרת חיידקים הגורמים לסרטן מהגוף, הפחתת דלקת, ועיכוב פעילות מסרטנת בגוף.

שמן קוקוס הוא מזון בטוח ובריא, ולא ידועות תופעות לוואי כתוצאה משימוש הרגיל. יש ממליצים לקחת 2-4 כפות ביום לבריאות אופטימלית.


ברכישת שלושה מוצרי פוקה או יותר - קבלו 6.5% הנחה. למימוש ההטבה התקשרו אלינו 1-700-720-740.

אין במידע באתר זה תחליף להיוועצות עם רופא או רוקח בטרם רכישת תכשיר רפואי והתחלת הטיפול בו. יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש
בתכשיר רפואי. מומלץ להתייעץ עם הרוקח בכל הנוגע למטרות ואופן השימוש, תופעות לוואי, אינטראקציה עם תכשירים רפואיים אחרים.
אנשים שקנו שמן קוקוס וירג'ין אורגני 300 גרם - פוקה Pukka התעניינו גם ב:

 
עמודי האתר בחנות בטבע חנות טבע אינטרנטית אנו מקבלים את כל סוגי האשראי - אתר מאובטח
סליקה באינטרנט חברת : Tranzila
 
.






 
לייבסיטי - בניית אתרים