שמן אבוקדו

לשימוש חיצוני בלבד

לתיאור המלא >
  • 100 מ"ל
  • 33.00 ₪ ל-100 מ"ל
מחיר רגיל 49.00 ₪ מחיר באתר 33.00 ₪
במלאי
+
הוסף למועדפים

שמן בסיס -- שמן אבוקדו

תכולה: 100 מ"ל

שמן האבוקדו הוא אחד מהשמנים הצמחיים הראשונים אשר הופקו ע"י תרבויות קדומות.
הוא שימש את נשות השבטים במקסיקו ואריזונה למטרות יופי והיה מוכר היטב גם לאצטקים.
בניגוד לרוב השמנים הצמחיים המופקים מזרעים, שמן האבוקדו מופק מציפת הפרי,
החלק אותו אנו אוכלים, בכבישה קרה ובעקבותיה סחיטה באמצעות צנטריפוגה.
לאחר מכן, השמן הגולמי, שהוא צמיגי ובעל צבע ירוק כהה ועכור, עובר תהליך זיכוך אשר
בסופו מתקבל שמן צלול בעל ערך קוסמטי רב.
תהליך הכבישה הקרה של שמן אבוקדו מתבצע במפעל שאינו כולל מיצוי כימי, חימום, זיכוך,
הלבנה או הרחקת ריחות (כפי שמקובל בתהליכי הייצור של שמנים מאיכות נמוכה).

שמן האבוקדו מכיל ויטמינים A, B ו-D והוא גם עשיר בלציטין ובחומצות שומן חיוניות (ויטמין F).

תכונות:
חדירות רבה לעור.
הגנה מחימצון (מרדיקלים חופשיים).
שומר על לחות העור.
נותן ברק וחיות,ריכוך העור.
מונע סימני מתיחה.