בטן של חיטה

הקשר בין חיטה, השמנת יתר ובריאות.

רב-מכר מס' 1 של הניו-יורק טיימס כולל מתכונים טעימים, בריאים ונטולי חיטה.

לתיאור המלא >
  • 1 יחידות
  • 85.00 ₪ ליח'
מחיר רגיל 94.00 ₪ מחיר באתר 85.00 ₪
במלאי
+
הוסף למועדפים

בטן של חיטה - ד"ר ויליאם דיוויס (M.D.)

נזקי החיטה מגיעים הרחק מעבר לרגישות לגלוטן ולמחלת צליאק.

הספר מסביר בצורה נחרצת ומשכנעת כיצד סילוק החיטה מתפריטנו – כולל חיטה מלאה ובריאה כביכול – הוא המפתח להורדת קילוגרמים מיותרים אחת ולתמיד ולשיקום מגוון רחב של בעיות בריאות ותסמינים של מערכת העיכול.

הספר חושף את האמת העגומה על החיטה של היום, שאינה דומה כלל לחיטת הבר שאבותינו טחנו ואפו ממנה את לחמם. החיטה של היום עברה הכלאות ושינויים גנטיים ניכרים כדי להגדיל את היבול ולהפחית בעלויות הייצור - והתוצאה היא דגן חסר כל ערך תזונתי המצוי במזונות רבים שאנחנו צורכים.

הספר שופך אור על הקשר שבין אכילת חיטה והצטברות של שומנים בכל המקומות הלא נכונים בגוף. הוא מפרט מספר גדול של תסמינים, מחלות ובעיות בריאותיות שהוכח מדעית שהחיטה אחראית להם, החל מסוכרת דרך מחלות לב ועד לתסמיני מערכת החיסון, כמו דלקת מפרקים שגרונית וצליאק, או הפרעות נוירולוגיות, כמו שיטיון.

הספר מציע פתרונות תזונתיים שעשויים לחולל אצלכם שינויים בריאותיים דרמטיים:

הפחתת משקל משמעותית כבר בחודשים הראשונים.

הקלה בתסמינים מטבוליים ובמדדי סוכרת סוג 2.

שיפור בולט ברמות הכולסטרול הכללי והכולסטרול "הרע".

הקלה בתסמינים במגוון רחב של בעיות עיכול.

הפחתה במצבי דלקתיות בגוף ובכאבי שרירים ושלד.

הקלה משמעותית ואפילו העלמות של מחלות עור שונות, החל מנשירת שיער ועד לפסוריאזיס וכיבים בפה.

הספר מציג עמדה פרובוקטיבית, מסקרנת, מעוררת מחשבה ומגובה מדעית על נזקי החיטה לבריאות ומציע נקודת מבט חדשה להתמודדות עם בעיות בריאות נפוצות בעולם המודרני.

מאת: ד"ר ויליאם דיוויס.

מספר עמודים: 243.

תאריך הוצאה: 11/2013.

תרגום: יהודית בר-לב.

עריכה מדעית: ד"ר דן קרת (M.D.).

הקדמה: ד"ר דן קרת (M.D.), ד"ר עדיאל תל-אורן (M.D.).

על המחבר

ד"ר ויליאם דיוויס (.M.D) הוא רופא מומחה למחלות לב, שלא רק יודע כיצד למנוע ממטופליו מחלות לב אלא גם מרפא אותם ממחלות נוספות באמצעות עצה קטנה אחת – הימנעות ממוצרי חיטה. ד"ר דיוויס מנהל תוכנית מקוונת למניעת מחלות לב.