שמן זרעי ענבים

שמן זרעי ענבים - בי נטורל (500 מ"ל)

לתיאור המלא >
  • 500 מ"ל
  • 7.98 ₪ ל-100 מ"ל
מחיר רגיל 69.90 ₪ מחיר באתר 39.90 ₪
במלאי
+
הוסף למועדפים

שמן זרעי ענבים - בי נטורל (500 מ"ל)

 

שמן זרעי ענבים אורגני  VITIS VENIFERA  בכבישה קרה – מיועד לשימוש חיצוני בלבד

שמן זרעי ענבים הוא שמן שקוף קל זהזהב או ירקרק והוא שמן דק ויבש. הוא שמן קלאסי לעור הגוף.
הפקתו נעשית מכבישה חמה של כל סוגי הזרעים והא תוצר נלווה של תעשיית היין.
שמן זרעי ענבים מכיל כמות גבוהה של חומצות שומן החיוניות לקרום התא וחיזוק התא ולפיכך פופולרי בעולם הקוסמטיקה בקרמים ומוצרי טיפוח לעור ולשיער.
יש שמן בכבישה קרה שהוא מאוד יקר (כמו שמן בוראג') ויש שמן בכבישה חמה עם הקסאן שהוא זול מאוד יחסית.
גם שמן זרעי ענבים אורגני נעשה בכבישה חמה. פשוט הזרעים מגידולים אורגניים.

כיום משתמשים בתעשיית הקוסמטיקה לשמן כשמן בסיס או כשמן נשא.
במוצרים לפנים כדאי לשקול אותו לעור שמנוני כי הוא קל ויבש. ניתן לערבב אותו עם שמנים בכבישה קרה.
השמן עשיר בחומצת שומן לינולאית (אומגה 6) וחומצה זו מצמצמת וסוגרת נקבוביות. היא משתתפת בייצור פרוסטגלנדינים האחראיים בין השאר לצמצום דלקות בגוף.

נקודת סיבון: 136 גר' לקילו
נספג בקלות רבה
יש בו 0.02% ויטמיE
מקור: צרפת, ספרד
חיי מדף: 2-3 שנים
נק' קיפאון: -5