סבון מוצק (ריחות לבחירה)

  • 1 יחידות
  • 29.90 ₪ ליח'
מחיר באתר 29.90 ₪ מחיר רגיל 33.00 ₪
במלאי
+

סבון מלח

המלח הוא אחד היסודות הקוסמטיים המוקדמים. מכרות מלח היוו אבן שואבת לחברות אנושיות משחר ההיסטוריה מיפן, דרך אירופה ואפילו במזרח התיכון ובישראל. רשימת יתרונותיו ארוכה (כמעט) כמו ההיסטוריה שלו, ואנחנו מדברים רק על יתרונות קוסמטיים, את הטעם הטוב נשאיר לפעם אחרת.

המלח- שספיגתו יעילה ביותר כאשר היא מתבצעת באופן חיצוני, דרך תאי העור- מקל על כאבי שרירים, מסייע לטיפול בבעיות לחץ דם גבוה, מסייע בריפוי דלקות, מאיץ את התחדשות העור, מסייע בטיפול באקנה ועוד. התנאים הייחודיים בים המלח מקנים למלח עוצמה רבה יותר, בין השאר בזכות מינרלים שנמצאים בהם בריכוזים גבוהים- כלוריד אלקטרוליטי וברום בעיקר, אך גם מגנזיום, נתרן סידן ואשלגן. לכל אותם מינרלים יש השפעה חיובית על העור. לא בכדי יצא שמו של ים המלח למרחקים כאחד מאתרי ההבראה היחודיים בעולם.

סבון חלב נאקות

חלב הנאקות מזין חברות מדבריות כבר אלפי שנים. מסופר על רועיי גמלים שהעבירו שבועות במדבר כאשר הם ניזונים ממנו בלבד, משום שהוא עשיר יותר מחלב הבקר. תכונותיו הייחודיות באות לידי ביטוי גם בעולם הקוסמטיקה.

חלב הנאקות מכיל חלבונים עם פוטנציאל לפעילות אנטימיקרוביאלית ומשפר את מערכת ההגנה של הגוף. בניגוד לחלב הבקר חלב נאקות לא מכיל בטא לקטוגלובולין, חלבון שאחראי למספר תופעות אלרגניות. חלב הנאקות מכיל חומצות שומן חיוניות- אומגה 3 ואומגה 6, אך לא מכיל חומצות חלב רוויות. גם תכולת הויטמינים בו גבוהה מאד, הוא רווי בויטמין B ומכיל פי 3 ויטמין C מחלב בקר, ופי 10 יותר ברזל (ועשיר מאד גם במינרלים אחרים).

סבון חלב עיזים

סגולותיו הקוסמטיות של חלב העיזים מופיעות כבר בקוראן ובתרבות הבדואית משמש החלב בטקסים הקשורים להכנסת אורחים. מסופר שנמשח על עורם של אורחים שהגיעו מרחוק כדי להקל ולרפא את הנזקים שגרמו תלאות המדבר. עם הזמן והתפתחות המדע והטכנולוגיה נבדק החלב ונמצא יעיל בטיפול במגוון פגעי עור כגון אקזמה, אקנה ופסוריאזיס.

החלב מכיל ויטמינים רבים, ויטמין A, E, B6 ו B12, כולם ויטמינים שנספגים היטב בשימוש חיצוני ומסייעים בהזנת העור. חכמת המדבר בשילוב הבדיקות המדעיות המקיפות מאפשרות לנו שימוש בחלב הטבעי והמופלא הזה.

סבון נענע

הנענע מוכרת לכולנו עם התה והלימון והספרים הישנים, אבל יש בה הרבה יותר מטעם טוב. החומר הפעיל בצמח הוא המנתול. מדובר בתרכובת אורגנית הנוצרת בעלי הצמח המוכר והיא בעלת השפעה עצבית קלה (ונעימה!). המנתול יוצר השפעה מאלחשת ונוגדת גירויים, כך הוא מסייע להרגעה של העור. בנוסף- ההשפעה העצבית מגבירה במקצת את הרגישות לקור (כמו לקחת נשימה אחרי סוכריית מנטה) ויוצרת תחושה מרעננת. המנתול גם מסייע להקלה על כוויות שמש, וכאבי שרירים.

סבון חימר

סבון החימר שלנו עשוי מקאולין, סלע חרסיתי עדין המכיל מינרלים רבים- מגנזיום, סידן, אבץ, סיליקה, נתרן, ברזל ועוד. המבנה הייחודי הופך את חימר הקאולין לחומר סופח המנקה את העור מחלקיקים שדבקו בו. חימר הקאולין מזין את העור ולא מייבש כמו סוגים אחרים של חימר. הוא משמש לייצור מגוון חומרים קוסמטיים ביניהם מסכות פנים ופודרה משום שהוא חומר עדין במיוחד.


כולנו מכירות ומכירים את הנזקים של צריכת מלח מוגברת במזון, אבל כשמדובר בשימוש חיצוני אין דבר שהמינרל הזה לא עושה טוב!

שמן החוחובה, הרכיב העיקרי בסבונים , מופק בקיבוץ חצרים במכון המיצוי המתקדם בישראל ועומד בתקני האיכות הגבוהים ביותר בעולם. כמובן גם מאושר על ידי משרד הבריאות. הסבונים שלנו הם חלק מיצירה מקומית מקיימת- 100% כחול לבן.

הסבונים של חצרים לא נוסו על בעלי חיים, הם היפואלרגניים ומתאמים לכל אדם , בכל גיל ולכל שימוש חיצוני על העור.

הסבונים שלנו לא רק בריאים, הם גם מריחים מצויין, מרגישים מצויין על העור וגורמים לו להרגיש פשוט נפלא.