חיידקי יוגורט “Yogurt Formula” להכנת יוגורט-ביו בבית
מותג:
YOGOURMET
יוגורט ביתי העשוי על בסיס תרבית לקטית הינו יוגורט פרוביוטי, העשיר בבקטריות פרוביוטיות מסוג לקטו וביפידו, המכיל יותר מ-30 מיליארד בקטריות פרוביוטיות לליטר של יוגורט.
לתיאור המלא >- 12 גרם
- 4.92 ₪ לגרם
מחיר קטלוגי
59.00 ₪
במלאי
חיידקי יוגורט “Yogurt Formula” להכנת יוגורט-ביו בבית - Yogourmet
ברקוד:
819122000238
על מנת להכין יוגורט על בסיס חיידקי יוגורט, חייבים לשמור על טמפרטורה מבוקרת של 41-44C במהלך כל זמן ההכנה.
מכשיר להכנת יוגורט הינו אחד מפתרונות היעודים שקיימים לשמירה על טמפרטורה מבוקרת במשך כל זמן ההכנה.
מכשיר להכנת יוגורט הינו אחד מפתרונות היעודים שקיימים לשמירה על טמפרטורה מבוקרת במשך כל זמן ההכנה.
נכון להיום ישנם מכשירי חשמל רבים כגון תנורי אפיה, מיקרוגלים, מכשירי מולטיקוקר למיניהם, מכשירי פודי של נינג’ה שתוכנית יוגורט כבר קיים בהם או שיש אפשרות לקבוע טמפרטרה מדוייקת 41-44C למשך כל זמן ההכנה כמו למשאל במכשירי סו-ויד ביתי וזה מאפשר הכנת יוגורט גם במכשירים אלו ללא צורך במכשיר ביתי להכנת יוגורט.
קפיר בן עד 3 ימים מומלץ לשתות לאנשים הסובלים העצירויות, מיום 4 ועד יום 7 – מומלץ לאנשים הסובלים משלשולים.
מעבר ל-7 ימים ועד 14 יום ניתן להשתמש בקפיר לבישולים.