חיידקי יוגורט “Yogurt Formula” להכנת יוגורט-ביו בבית

יוגורט ביתי העשוי על בסיס תרבית לקטית הינו יוגורט פרוביוטי, העשיר בבקטריות פרוביוטיות מסוג לקטו וביפידו, המכיל יותר מ-30 מיליארד בקטריות פרוביוטיות לליטר של יוגורט.

לתיאור המלא >
  • כשר
  • 12 גרם
  • ‏4.92 ₪ לגרם
מחיר קטלוגי ‏59.00 ₪
במלאי
+
הוסף למועדפים

חיידקי יוגורט “Yogurt Formula” להכנת יוגורט-ביו בבית - Yogourmet

סימביוזה של לקטו וביפידו בקטריות (חיידקי יוגורט) להכנת ביו-יוגורט בבית.
נוסחה יחודית המכילה בקטריות פרוביוטיות מסוג:
L.Casei, L.Bulgaricus, S.Thermofilus, B.Longum, L.Acidophilus.

מעכשיו תוכלו להכין בבית יוגורט-ביו אמיתי בהליך הכנה פשוט וקל שלא יקח לכם יותר מ-5 דקות.
יוגורט ביתי העשוי על בסיס תרבית לקטית הינו יוגורט פרוביוטי, העשיר בבקטריות פרוביוטיות מסוג לקטו וביפידו, המכיל יותר מ-30 מיליארד בקטריות פרוביוטיות לליטר של יוגורט.

עשוי על בסיס תרבית יוגורט פורמולה – לא מכיל גלוטן, סוכר, לקטוז, חומרים משמרים, חומרי טעם וריח ומייצבים.
יוגורט-ביו לא גורם לתופעת כמו בטן נפוחה וגזים אצל אנשים בעלי רגישות ללקטוז.
בנוסף, מסייע לאיזון בקטריאלי של מערכת העיכול ושל המעיים בפרט. מחזק מערכת החיסונית.
מומלץ לילדים מגיל 9 חודשים.

הוראות ההכנה:
מומלץ להשתמש בכלי זכוכית בנפח של 1.5 ליטר.
יש לשפוך שקית/מנה אחת של כ- 3 גרם אבקת חיידקים יוגורט-פורמולה לתוך כלי הזכוכית.
לאחר מכן, שפכו ליטר של חלב לתוך הכלי.
מערבבים היטב ומוזגים את התערובת לצנצנות של מכונה ביתית להכנת יוגורט.
מפעילים את המכשיר למשך כ9-12 שעות לפי העדפת הטעם והמרקם.
מיד לאחר סיום ההליך ולצורך עצירת ההליך הפרמנטציה מעבירים למקרר למשך כשלוש שעות לפחות.

תכולה:
קופסה אחת מכילה 4 מנות נפרדות של תרבית (חיידקי יוגורט) להכנת ביו-יוגורט פרוביוטי כל מנת תרבית (חיידקי יוגורט) מיועדת לליטר 1 של חלב.
כל מנה מכילה 3 גרם אבקת תרבית חיידקים.
מכל ליטר חלב – מקבלים ליטר 1 של ביו-יוגורט.

כשרות:
KLBD כשר חלבי לאוכלי חלב נוכרי באישור רבנות ראשית לישראל.
ניתן להתשמש בכל חלב מפוסטר-על חוץ מחלב דל או ללא לקטוז. חלב מסוג מפוסטר יש צורך להרתיח ולצנן לפני תחילתו של ההליך.

* לצורך ההכנה של ביו-יוגורט נדרש מכשיר ביתי להכנת יגורט או כל מכשיר חשמלי אחר, שכולל תוכנית “יוגורט”.
* מכל מנת תרבית ניתן להכין ליטר-1 שזה 7 צנצנות של מכשיר להכנת יוגורט SEVERIN.
* ביו-יוגורט שומר על ערך בקטריאלי שלו רק במשך 7 ימים בלבד.

 
 
ברקוד: 819122000238
על מנת להכין יוגורט על בסיס חיידקי יוגורט, חייבים לשמור על טמפרטורה מבוקרת של 41-44C במהלך כל זמן ההכנה.
מכשיר להכנת יוגורט הינו אחד מפתרונות היעודים שקיימים לשמירה על טמפרטורה מבוקרת במשך כל זמן ההכנה.
נכון להיום ישנם מכשירי חשמל רבים כגון תנורי אפיה, מיקרוגלים, מכשירי מולטיקוקר למיניהם, מכשירי פודי של נינג’ה שתוכנית יוגורט כבר קיים בהם או שיש אפשרות לקבוע טמפרטרה מדוייקת 41-44C למשך כל זמן ההכנה כמו למשאל במכשירי סו-ויד ביתי וזה מאפשר הכנת יוגורט גם במכשירים אלו ללא צורך במכשיר ביתי להכנת יוגורט.
קפיר מוכן מומלץ לשמור במקרר לא מעבר ל-7 ימים.
קפיר בן עד 3 ימים מומלץ לשתות לאנשים הסובלים העצירויות, מיום 4 ועד יום 7 – מומלץ לאנשים הסובלים משלשולים.
מעבר ל-7 ימים ועד 14 יום ניתן להשתמש בקפיר לבישולים.