דאודורנט טבעי ללא ריח לעור עדין

דאודורנט טבעי ללא ריח לעור עדין (50 מ"ל) - מיכל סבון טבעי לתיאור המלא >
  • 50 מ"ל
  • ‏5.98 ₪ ל-10 מ"ל
מחיר קטלוגי ‏29.90 ₪
במלאי
+
הוסף למועדפים

דאודורנט טבעי ללא ריח לעור עדין (50 מ"ל) - מיכל סבון טבעי

לצערנו ישנם אנשים שרגישים לסודה לשתייה - שהיא המרכיב שעובד בדאודורנט הטבעי שלנו. ישנם גם אנשים שרגישים לשמנים אתריים או שלא רוצים ריח בדאודורנט שלהם.

לאורך השנים גילינו שלאחוז הקטן שרגיש, ברוב המקרים דאודורנט מופחת סודה לשתייה מספק פתרון טוב.
הוא מצד אחד לא יוצר גירוי ומצד שני מספק הגנה ממש טובה. אבל -

יש פה מחיר - הדאודורנט המופחת פחות חזק, והוא גם, יחסית לדאודורנט הרגיל שלנו, פחות פעיל.
בכל מקרה לרוב רובם של האנשים - הפעילות שלו מספיקה בהחלט.

למי שצריך דאודורנט יותר אקטיבי, והוא רגיש לסודה לשתייה, לצערנו אין לנו פתרון.
כמו כן, יש לקוחות ממש רגישים, ואפילו הדאודורנט המופחת יכול לגרום להם גירוי. גם להם אין לנו פתרון מוצלח להציע.

רכיבים
חמאת שיאה אורגנית טהורה, סודה לשתיה, עמילן תירס (קורנפלור), חמאת קוקוס, שמן שקדים מתוקים

גודל ואריזה
50 מ"ל בצנצנת פלסטיק איכותית

הוראות שימוש
לוקחים עם האצבע כמות קטנה מאוד של קרם, שכבה דקה על האצבע, ומניחים בבית השחי. התנועה הטבעית של הידיים כבר תפזר את הדאודורנט לכל המקומות שצריך. רצוי מאוד לשים דאודורנט (באופן כללי, לא רק שלנו), רק אחרי שעברה שעה לפחות מגילוח/הסרת שיער בית השחי.

חשוב לדעת
אנשים מסוימים רגישים לסודה לשתייה בשימוש כדאודורנט. במקרים של רגישות עלולה להתפתח אדמומיות בבית השחי, לפעמים מלווה בתחושת גירוי, אבל לרוב לא. הפסקת השימוש בדאודורנט פותרת את הבעיה. לכן, חשוב לשים לב בתקופת השימוש הראשונה בדאודורנט מבוסס סודה לשתייה שלא מתפתחת האדמומיות, ולהפסיק מיד במידה וכן מתגלה רגישות.

ברקוד: 7290015827102