פרוביוטיק Enzyme
- 60 כמוסות
- 1.32 ₪ לכמוסה
- כמוסות פרוביוטיקה ואנזימי עיכול
- שילוב ייחודי של פרוביוטיקה ואנזימים להקלה על העיכול ושיפור הספיגה
- חיידקים ממקור הומאני זמין ומוכר לגוף האדם
- ייצור בטכנולוגיה ייחודית המבטיחה את יציבות החיידקים וחיוניותם לאורך זמן
- מתאים לטיפול בכל גיל, בהריון, בהנקה ובמהלך טיפול תרופתי
- יציבות: אורך חיי מדף למשך 3 שנים ללא צורך בקרור
הוראות שימוש
למבוגרים: 1-2 כמוסות ביום עם או מיד לאחר הארוחה
ילדים מתחת לגיל 4 חצי כמוסה פעם עד פעמיים ביום
במקרה בו לא ניתן לבלוע כמוסה ניתן לפזר את תוכנה במעט מים או מזון
תכולה
60 כמוסות
הרכב
כמות חיידקים בזמן ייצור:1.4 ביליון חיידקים
הרכיב | כמות |
תערובת חיידקים פרוביוטיים פעילים חיים: ל. לגאסרי ב. ביפדיום ב. לונגום |
1.4 ביליון |
פרוטאז |
70 מ"ג |
לקטאז | 35 מ"ג |
עמילאז | 25 מ"ג |
ליפאז | 25 מ"ג |
פרוביוטיק אנזיים (דייג'סט)
העולם החדש מציע שיפור משמעותי, ביחס לאלטרנטיבות המוכרות לאדם מימים רחוקים. הרי, איך שלא נסתכל על המשוואה, אוכלוסיית העולם הולכת וגדלה בקצב מסחרר. בין היתר, בני אדם חיים יותר שנים ומערכת הבריאות היום, יודעת לספק פתרונות למחלות אשר בעבר, נחשבו לחשוכות מרפא. אבל, עם כל הטוב, אנחנו יודעים כי תזונה לקויה, לחץ גבוה, בשל שעות עבודה רבות ומסיבות אחרות, כל אלו פוגעים בבריאות שלנו עם השנים. את התסמינים הבריאותיים אפשר לראות כבר בכל מקום. בין היתר, ניתן להבחין בעליה משמעותית במספר הדיווחים על כאבי בטן ותחושה של חוסר נוחות במערכת העיכול. אם אתם או אתן, שותפים לתחושות הללו, המאמר הזה נכתב עבורכם.
מה הם חיידקים טובים ומה התפקיד שלהם בגוף האדם?
לא תמיד אנחנו יכולים לדעת בוודאות מה הגורמים לתחושה של אי נוחות במערכת העיכול. גזים, צואה רכה וכאבים, כל אלו תסמינים לא נעימים, אבל לא תמיד אנחנו יכולים למצוא את כל 'הנעלמים' החסרים במשוואה. אגב, גם אם אתם מקפידים על אורח חיים בריא, הרי שיש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על מערכת העיכול, עד שאי אפשר לדעת למה אתם לא מרגישים טוב. מה שאפשר לדעת הוא שלקיומם של חיידקים טובים יש תפקיד מכריע בתהליך העיכול התקין של הגוף. איך אנחנו יודעים זאת? משום שבמידה וגוף האדם מפרק את המזון בצורה נכונה, התהליך נראה כך:
בשלב הראשון, יתבצע פירוק מכני של המזון:
אם אתם אוכלים פיצה, פסטה, המבורגר, קציצת בשר או ירק, זה לא משנה. כדי שהגוף יצליח לפרק את המזון למה שנקרא 'אבני בניין', חומרים מהם הגוף יצליח לשאוב את החומרים החיוניים לתפקוד תקין, הוא מתחיל בגריסה של האוכל דרך הפה, כדי שאפשר יהיה לבלוע את המזון.
פירוק שני, פירוק המזון עובר דרך הושט ואל הקיבה:
בשלב השני, מערכת העיכול מעבירה את האוכל, דרך הושט, אל הקיבה. מדובר על איבר חשוב, מלא חומצות שתפקידן הוא להרוג את כל החומרים שיכולים להזיק לגוף שלנו. משם, מערכת העיכול מעבירה את המזון לתחנה הבאה.
השלב השלישי, פירוק המזון לחומרי בניין והשלכת הפסולת דרך הצואה:
בסוף התהליך, המזון אשר עבר חיטוי, בזכות החומצות בקיבה, מגיע למעיים ומתחיל בתהליך של פירוק לאבני בניין, בהן הגוף ישתמש כדי להמשיך ולהתקיים. על פניו, נשמע כאילו מדובר על תהליך פשוט וקל, אבל המציאות שונה בהחלט. הרי שכל מרכיב, כל סוג מזון, דורש פירוק קצת אחר, התייחסות שונה של מערכת העיכול. יש חומרים אותם קל לעכל בעוד אחרים, דורשים תהליך ארוך ומורכב יותר. כדי להצליח במלאכה, מגייס הגוף 'חיידקים טובים', אשר תפקידם לשמש כמו 'עובדים במפעל', לחלק את המזון לאבני בניין ולהעביר את הפסולת דרך המעי הגס, אל פי הטבעת, מה שיהפוך בהמשך, לצואה. לא פעם, מחסור בחיידקים טובים, הוא זה אשר ייצור סמפטומים כמו כאבי בטן חוזרים, גזים, נפיחות בבטן ובהמשך, הופעה של צואה רכה, המעידה על הקשיים של מערכת העיכול.
איך פרוביוטיקה אלטמן משפרת את תפקוד מערכת העיכול
אחרי ההסבר הארוך בדבר אותם חיידקים טובים המסייעים לתפקוד מערכת העיכול, הרי שכבר אולי אתם מצליחים להבין את המשוואה, כמו שאנחנו רואים אותה. הרי, על פניו, במקום לנסות ולטפל בחיידקים המקשים על תהליך העיכול, אנחנו יכולים לעשות את ההיפך הגמור. אפשר להשתמש במוצר כמו פרוביוטיקה אלטמן, בשביל להכניס חיידקים טובים למערכת העיכול באופן אקטיבי. פרוביוטיקה אלטמן היא מוצר חדשני אשר פותח במיוחד כדי לאפשר לחיידקי המעיים הטובים להיספג בצורה מיטבית, בתוך מערכת העיכול. הביקורת על זני פרוביוטיקה בעבר, נגעה למידת השרידות הנמוכה של החיידקים הטובים, בתוך מערכת העיכול, לאחר נטילה של מוצר מסוג זה. אנחנו שמחים לספר כי במקרה של פרוביוטיק דייג'סט, שרידות החיידקים הטובים עלתה במידה משמעותית.
איך תבחרו נכון בין זני פרוביוטיקה
בתוך הקבוצה החשובה הזו של אותם 'חיידקים טובים', אנחנו צריכים לזכור כי יש סוגים שונים של חיידקים, המשמשים למטרות שונות. הרי, כאמור, כל סוג מזון מתפרק קצת אחרת ודורש מענה אחר מהגוף. לא בכדי יש מי שרגישים ללקטוז למשל ויש מי שרגישים דווקא לגלוטן או לירקות מסוימים, שכן לכל גוף מערכת עיכול ייחודית. בחירה מתוך זני פרוביוטיקה שונים, תלויה בכם ובמעקב שלכם אחרי הגוף. נסו לשים לב, האם יש מאכלים שמעוררים תחושת אי נוחות משמעותית יותר מאחרים? אם כן, שווה לבחור פרוביוטיקה אלטמן ייחודית לפירוק מזונות מהסוג הזה דווקא.
האם יש קשר בין פירוק חלבונים לקוי ובין פירוק פחמימות לא מיטבי?
על פניו, ההשוואה נשמעת מוזרה, מה הקשר בין פירוק של סוכרים וגלוקוז ובין פירוק חלבונים? אבל מי שמגלים רגישות לאחד המרכיבים, ככל הנראה יפתח רגישות גם למזונות בני הקבוצה השניה. מה המקור לתופעה? בשנים האחרונות אנחנו רואים קשר בין מחסור בחיידק מסוג פרוטאז, אשר תפקידו הוא לפרק חלבונים ובין קושי בפירוק גלוקוז, החומר המצוי בפחמימות. כך שהרבה פעמים, אם נראה רגישות של מערכת העיכול עם פירוק חלבונים, בהמשך, נגלה כי יש רגישות של הגוף גם בתהליך פירוק פחמימות. לכן, אגב, פרוביוטיקה אלטמן מכילה מרכיבים המסייעים בפירוק של שני החומרים הללו גם יחד.
מה היתרונות של פרוביוטיקה אלטמן
לאורך המאמר שיתפנו ביתרונות שונים שיש למוצר, אבל אנחנו בכל זאת, רוצים לעשות קצת 'סדר', עם הרשימה הבאה:
- ספיגה מהירה של החיידקים הטובים: פרוביוטיק דייג'סט הוא מוצר אשר פותח במיוחד כדי לאפשר ספיגה מיטבית של החיידקים הטובים בגוף האדם. כמובן, הספיגה הטובה לא באה על חשבון כושר ההישרדות של החיידקים הטובים בתוך מערכת העיכול.
- מוצר נוח לשימוש: ההוראות פשוטות והתהליך לא מסובך. אנחנו מדברים על שורה של קפסולות אותן ניתן לקחת אחרי הארוחה במידת הצורך. אגב, אתם בהחלט לא צריכים לדעת שום דבר בעל פה, הכל רשום בהוראות השימוש.
- שילוב בין אנזימי עיכול לבין חיידקים טובים: הנוסחה הייחודית נועדה לאפשר לגוף להתמודד בצורה הטובה ביותר עם עיכול של מזונות שונים, באותה הארוחה. אגב, כמו שכבר ציינו קודם, פרוביוטיק דייג'סט למשל, כולל חומרים המסייעים בעיכול של פחמימות וחלבונים ביחד, כך שאין צורך לקחת שום דבר בנוסף למוצר האמור.
- הטעם ניטרלי: כדי להרגיש טוב אתם לא צריכים 'לסבול'. בגלל זה המוצר הוא ללא טעם לוואי, על מנת שלא תרגישו חוסר נוחות בזמן נטילה של פרוביוטיקה.
האם פרוביוטיקה אלטמן מתאימה לכולם?
אלא אם ידועה רגישות מיוחדת ואלא אם מדובר על מקרה ייחודי הדורש התערבות של גורם רפואי, כן, אנחנו מדברים על מוצר המתאים לכולם ולכולן. יש אפילו מקרים רפואיים בהם נמליץ לכתחילה לצרוך פרוביוטיקה אלטמן כדי לעודד את תפקוד מערכת העיכול. למשל, אחרי טיפול מלווה באנטיביוטיקה, לא פעם, נראה ירידה בכמות החיידקים הטובים במעיים ולכן, אפשר להיעזר במוצר בתור טיפול משלים לאחר תהליך ההחלמה. המוצר אפקטיבי בקרב אנשים מבוגרים הסובלים מירידה בתפקוד של מערכת העיכול, עבור מי שיש להם רגישות מוכרת וכאמור, לכולם. אם אתם מרגישים חוסר נוחות בתום הארוחה, יש פתרון, אין סיבה להרגיש לא נוח.