אבקת גואר גאם

אבקת גואר גאם (100 מ"ל) - שלוס לרכישה כעת באתר ביו-גאיה, האתר הגדול והמקיף בישראל לקניית תוספי תזונה, ויטמינים ומוצרי פארמה . לתיאור המלא >
  • 100 גרם
  • ‏0.43 ₪ לגרם
מחיר קטלוגי ‏49.90 ₪ מחיר באתר ‏42.90 ₪
במלאי
+
הוסף למועדפים

אבקת גואר גאם (100 מ"ל) - שלוס

גואר גאם, המכונה גם guaran, נוצר מזרעי צמח הגואר אותם טוחנים לקבלת אבקה.
מקורות הצמח: הודו, פקיסטן, ארה"ב, אוסטרליה ובמספר ארצות באפריקה.
לגואר גאם יכולות עיבוי מזון גבוהות (כפי 8 מזו של קורנפלור), כך שמספיקה כמות קטנה וחסכונית כדי ליצור צמיגות.

לגואר גאם שימושים רבים:
*באפייה - הגואר גאם מחזק את צמיגות הבצק, כך שהוא נעשה גמיש יותר, ושומר על על פריכות הבצק לאחר האפייה. באפייה מקמח מלא/דגנים, הגואר גאם עוזר למצק את הבצק. כמו כן, הוא שומר שהנוזלים במילוי המאפה יישארו במקומם.
מתאים ליצירת מאפים ומוצרים לחולי צליאק, או לבעלי רגישות לגלוטן.
*מוצרי חלב - יכול לעבות את מוצרי החלב ולשמור על האחידות והמרקם שלהם.
*תיבולים - מייעל את יציבות ומראה הרטבים.
*מעבה ומייצב מאכלים: מרק, שיבולת שועל, קינוחים, מאכלים קפואים, ועוד.

סיביו של גואר גאם מסיסים במים, ועל כן הוא משמש בין היתר כחומל משלשל עדין.
יש הטוענים שהוא יעיל בפעילות תקינה של המעיים ועוזר להקל על עצירות ומחלות כרוניות הקשורות למעיים, כגון מסעפת, מחלת קרוהן, דלקת המעי הגס ותסמונת המעי הרגיז.
משמש לעתים כתומך בדיאטת הרזיה, בשל יכולתו לגרום לתחושת שובע.
ספר מחקרים מצאו ירידה משמעותית ברמות כולסטרול בסרום אדם בעקבות אכילת גואר גאם. ירידות אלה נחשבות לפונקציה של תכולת הגבוה שלו בסיבים מסיסים.

תכולה: 100 מ"ל

ברקוד: 7035