משחת שיניים סנסודיין רפיד רליף לשיניים רגישות

סנסודיין הקלה מיידית יוצרת אטימת מינרלים לצינוריות הדנטין החשופות, כך נמנע גירוי עצב השן. משחה המקלה במשך 60 שניות את הרגישות בשן מכילה פלואוריד ובכך מספקת הגנה מפני עששת.

לתיאור המלא >
  • 75 מ"ל
  • ‏2.67 ₪ ל-10 מ"ל
מחיר קטלוגי ‏29.90 ₪ מחיר באתר ‏20.00 ₪
במלאי
+
הוסף למועדפים

משחת שיניים סנסודיין רפיד רליף לשיניים רגישות - סנסודיין Sensodyne

סנסודיין הקלה מיידית יוצרת אטימת מינרלים לצינוריות הדנטין החשופות, כך נמנע גירוי עצב השן.

משחה המקלה במשך 60 שניות את הרגישות בשן מכילה פלואוריד ובכך מספקת הגנה מפני עששת.

הוראות שימוש: להגנה לאורך זמן צחצח את שינייך פעמיים ביום אך לא יותר משלוש פעמים ביום עם כ-2 ס"מ משחה. יש לירוק את המשחה ולהימנע מבליעה. להקלה מהירה ראשית יש להוציא כמות בגודל אפונה מהמוצר על קצה אצבע נקייה ולמרוח בעדינות על בסיס השן הרגישה למשך דקה, לא יותר מפעמיים ביום.

ברקוד: 7290012938597

אזהרות: יש להרחיק מהישג ידם של ילדים. יש להימנע ממגע בעיניים. המשחה מיועדת לשימוש מגיל 12 ומעלה, ילדים שמתחת לגיל 12 השימוש מותר אלא אם רופא או איש מקצוע ברפואת שיניים הורה על כך. שיניים רגישות עלולות להצביע על בעיה המחייבת טיפול מיידי ע"י רופא שיניים , אם הרגישות נמשכת או מוחמרת פנה לרופא השיניים. אין להשתמש במוצר אם ידועה רגישות לאחד המרכיבים. במקרה של תחושת גירוי יש להפסיק את השימוש . יש להתייעץ עם רופא במקרה של צריכת תוסף המכיל פלואוריד.