אבקת אבץ - 100 גרם

 

אבקת אבץ או בשמה המקצועי, אבץ אוקסיד, הוא מינרל טבעי אשר עבר תהליך של עיבוד לאבקה דקה ולבנה המשתלבת בקלות רבה בקרמים, משחות, דאודורנטים, מוצרי קוסמטיקה רבים ומסנני קרינה למיניהם.

 

לתיאור המלא >
  • 100 גרם
  • 0.39 ₪ לגרם
מחיר קטלוגי 45.00 ₪ מחיר באתר 38.90 ₪
במלאי
+
הוסף למועדפים

אבקת אבץ - 100 גרם - המילניום

אבקת אבץ או בשמה המקצועי, אבץ אוקסיד, הוא מינרל טבעי אשר עבר תהליך של עיבוד לאבקה דקה ולבנה המשתלבת בקלות רבה בקרמים, משחות, דאודורנטים, מוצרי קוסמטיקה רבים ומסנני קרינה למיניהם.

 
- מסייעת בריפוי עור פצוע, רגיש, אדמומי ומגרד.
 
- מטפלת באטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור) גם של תינוקות.
 
- מפחיתה ומקלה על תופעות אקנה, אבקת אבץ יעילה במיוחד לטיפול בעור שומני על ידי השבת איזון השומנים בעור ומעודדת התחדשות של רקמת העור.

- מכילה מסנן קרינת UVA/UVB ומשמשת כמרכיב מרכזי ברוב מקדמי ההגנה.

- מונעת כוויות שמש וכתמי עור אשר ידועים כמאיצי הזדקנות.

 

 

ברקוד: 7290008710244

הערות ותוספות:

* השימושים המוצעים באתר, ולמוצר זה או אחר הינם בגדר המלצה בלבד.

* יש להוועץ ברופא / מטפל או מי שהוסמך לכך לשימוש נכון במוצר זה או אחר.