רגישות לגלוטן

איך תוכלו לדעת אם אתם רגישים לגלוטן? ומה ניתן לעשות במקרה של רגישות?
ד"ר שרי ליברמן, שחקרה את יתרונותיה של תזונה נטולת גלוטן במשך למעלה מ-20 שנה, משתפת בספר זה את קוראיה בניסיונה הקליני העשיר בטיפול באנשים שסבלו מתסמינים שמקורם לא ידוע ונרפאו באמצעות מעבר לתזונה נטולת גלוטן.

 

לתיאור המלא >
  • 1 יחידות
  • ‏79.90 ₪ ליח'
מחיר קטלוגי ‏98.00 ₪ מחיר באתר ‏79.90 ₪
במלאי
+
הוסף למועדפים

רגישות לגלוטן - פוקוס ספרים לבריאות

האם אתם סובלים מתסמינים יומיומיים שמקורם לא ידוע?
ממעי רגיש או מהפרעות במערכת העיכול? מכאבי ראש?
מדלקת מפרקים? מעייפות מתמשכת?
האם יש לכם ברקע קרוהן / אסתמה / פסוריאזיס?

קיימת אפשרות שכל התסמינים נובעים מרגישות לגלוטן שנמצא בחיטה, בשיפון, בשעורה ובכוסמין.
איך תוכלו לדעת אם אתם רגישים לגלוטן? ומה ניתן לעשות במקרה של רגישות?

ד"ר שרי ליברמן, שחקרה את יתרונותיה של תזונה נטולת גלוטן במשך למעלה מ-20 שנה, משתפת בספר זה את קוראיה בניסיונה הקליני העשיר בטיפול באנשים שסבלו מתסמינים שמקורם לא ידוע ונרפאו באמצעות מעבר לתזונה נטולת גלוטן.

החדשות הטובות הן שניתן לאבחן בקלות רגישות לגלוטן בשיטת האלימינציה, המתוארת בספר זה.
מדובר בדיאטה בת 14 יום בלבד, שתאפשר לכם להיפטר מהתסמינים ולסלול את דרככם לאכילה נכונה ובריאה יותר עבורכם.
בנוסף, הספר חושף בפניכם מידע על בדיקות מעבדה חדשניות לאבחון רגישות לגלוטן שהוכנסו על-ידי העורך המדעי של המהדורה העברית.

מחלת הצליאק ורגישות לגלוטן

מחלת הצליאק היא מצב קיצוני של רגישות לגלוטן. הרפואה הציבורית מתייחסת לצליאק כאל מחלה, אולם הרגישות לגלוטן זוכה להתעלמות כמעט מוחלטת. יותר ויותר רופאים ומטפלים מודעים היום לעובדה שהוצאת גלוטן מהתזונה היומית עשויה להקל על תסמינים רבים שהרפואה לא מצאה להם מענה אחר.

על המחברות:
ד"ר שרי ליברמן (2009-1958), תזונאית קלינית אמריקאית ומומחית לטיפול באנשים רגישים לגלוטן.
שניים מספריה האחרים יצאו בהוצאת פוקוס: "ניקוי רעלים", 2008 ו"שיפור החשיבה והזיכרון", 2009.
לינדה סגל היא כותבת ספרים ועורכת עטורת פרסים.

סיפור הצלחה אישי בעקבות הספר:
סיפור הבריאות של בת-חן נקטלוב. בת-חן משתפת אותנו בטיפים ובשינוי אורח החיים שעשתה לאחר מחקר מקיףלסיפור לחצו כאן 
 
ברקוד: Gluten-sensitivity-focus-books

קישורים חיצוניים:
- תוכן העניינים והקדמות.